Ons Team

Wij accepteren alleen gediplomeerde gezondheidswerkers als redacteuren voor onze website. Personen zonder medische achtergrond worden niet toegelaten.
POH Kennisbank is onderdeel van ZorgIP. ZorgIP stelt zicht ten doel huisartsenpraktijken te ondersteunen met deskundigheidsbevordering, advies en personeel. POHKennisbank wordt, als onderdeel van ZorgIP volledig door ZorgIP gefinancierd. Op POH Kennisbank kan niet geadverteerd worden.
POH Kennisbank wordt niet gesponsord door derden. Indien dit wel het geval wordt, zullen deze partijen geen invloed uitoefenen op de inhoud van deze website.

Brenda Rijser

Praktijkondersteuner somatiek 

Ik werk als praktijkondersteuner in de Zaanstreek en ik ben freelance kwaliteitsmedewerker bij een zorggroep. Als praktijkondersteuner heb ik sinds 2002 een ruime ervaring opgebouwd.

Organisatie: Zelfstandig

Functie: Redacteur POH Kennisbank

 

cv

Lambertus Wip

Manager, redacteur & initiator POH Kennisbank

POH Kennisbank is door mij 10 jaar geleden samen met Arjan Bosch opgericht om praktijkondersteuners dagelijks handvatten te bieden bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Mijn droom hierbij is hét portaal te worden voor praktijkondersteuners!

Organisatie: State Of The AIR, POH Kennisbank

Functie: Initiator, redactie en manager ZorgIP

Wil je mijn hele CV lezen? Klik dan op onderstaande knop!
 

cv

Arjan Bosch

ICT, Funcioneel beheer & mede initiator POH Kennisbank

Met veel enthousiasme werkte ik ruim tien jaar in het team van ZorgIP. Sinds vorig jaar versterk ik Huisartsenpraktijk Westbroekerplas op ICT gebied. Vanuit ZorgIP is  het initiatief ontstaan voor de POH Kennisbank en State of the AIR.

Organisatie: beheer websites ZorgIP:
stateoftheair.nl | pohkennisbank.nl | COVID-19.pohkennisbank.nl

Functie: Functioneel beheer, design, redactie

Ervaring

2003 – heden
Webdesign, functioneel beheer en contentmanager van diverse websites

ZZP-er
Ontwikkelen, bouwen en onderhouden van websites voor kleine-, middelgrote- en grote bedrijven, de Overheid, welzijnsinstellingen, scholen en ZZP-ers.

 

Laatste update op

Voor en door praktijkondersteuners!

POH KENNISBANK is altijd op zoek naar vernieuwing. Wij nodigen daarom jou ook uit om ons team te versterken als redacteur! Lijkt dit je wat, klik op onderstaande knop en lees er meer over.

De POH KENNISBANK is de handigste informatiebron voor de praktijkondersteuner die tijdens jouw werk geraadpleegd kan worden. Nooit meer op zoek naar documenten zoals standaard brieven en protocollen!